Die Weerzinwekkende Media

Als je er goed over nadenkt dan begrijp je gauw dat het bijna altijd hun schuld is en daarom moet je nooit aan zelfkritiek doen. Niets toegeven of opbiechten, niet de hand in eigen boezem steken. Hef je vinger op en wijs naar hen: ze hebben het altijd gedaan. Die weerzinwekkende media. En mochten ze tegenspartelen, zeg dan ronduit dat hun reactie je geen bal interesseert. Ze zijn te walgelijk voor woorden. Onbetrouwbaar en hypocriet. Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik begrijp dat er nog een categorie bestaat die de media in onsmakelijkheid overtreft. Het betreft die honderdduizenden, die miljoenen smerige verslaafden die hun afnemers zijn. Die immense legioenen junks die zonder hun afstandsbediening en krantenabonnement niet meer zouden kunnen functioneren. Die duizenden die bezig zijn dit leugenachtige stuk te consumeren.

Sylvian Ephemenico.
[user=universele passwd=login]


[x]#401 fan woensdag 11 februari 2004 @ 15:26:58


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden