Lewd Rubbers

Zou het overcompensatie zijn? De tamelijk intensieve media-aandacht voor de aanklacht wegens ongewenste intimiteiten die er tegen Ruud Lubbers loopt? Indertijd op het Binnenhof kon die man ‘m toch ook al niet in zijn broek houden. Een buitenlands correspondent bedacht hem toen met de bijnaam “Lewd Rubbers”. Toch kwam er nooit iets concreets over zijn promiscuïteit in de pers. En ik vermoed dat dit niet uit kiesheid van de journalisten was; eerder uit angst voor een boycott door het CDA. Toen nog de macht in Nederland. Voor Paars.

Maar nu is Lubbers van de UNHCR.

Het kan natuurlijk ook zijn dat onze journalisten denken dat dit nou eens echt nieuws is, omdat de New York Times er als eerste over berichtte.


[x]#602 fan zondag 6 juni 2004 @ 21:04:18


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden