functies van de media iv

Medy van der Laan, de staatssecretaris met media in haar portefeuille, discussieerde in DeSmet Live! over de omroep met Paul Rutten van TNO-STB en de onvermijdelijke Marcel van Dam. Aanleiding was natuurlijk de verschijning van dat WRR-rapport eerder deze maand, waaruit volgens sommige interpretatoren de wens spreekt om de publieke omroep alleen nog maar nieuws te laten brengen.

Overigens kan ik niemand aanraden die discussie te gaan beluisteren [begint na ongeveer 1. uur 12.]. Die is weinig interesant. Behalve dan voor iemand die een illustratie zoekt van hoe mensen langs elkaar heen kunnen praten omdat ze alleen maar denken over hetzelfde te praten.

Al hint Medy van der Laan toch wel dat het om de publieke omroepen te redden misschien maar beter is ze op te heffen; misschien wel de eerste introductie van de My Lai variant in het mediabeleid. En daar moest toch even aantekening van worden gemaakt.


[x]#1075 fan donderdag 17 februari 2005 @ 23:28:46


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

lieuwe  op 19 februari 2005 @ 12:07:30

Medya van der Laan