Opruiming

De televisie staat weleens aan, ergens linksboven op de tweede monitor als ik werk. Wel met het geluid uit trouwens. En als iets mijn aandacht trekt, laat ik zo’n TV-stroom weleens naar harde schijf wegschrijven. Of ik maak wat screendumps. Soms zijn die foto’s dan een illustratie bij een postje hier, en zelfs wel eens de aanleiding.

Maar er staat ook veel materiaal op mijn harde schijven waar nooit wat mee gebeurde, dat eigenlijk wel weg kan, maar daar toch ook weer te opmerkelijk, vreemd of gewoon mooi voor is. Daarom zal ik voortaan hier zo af en toe eens opruiming houden.

Het viel me op dat ik nooit meer een testbeeld zag, door alle herhalingen ’s nachts en de sexreclames op de andere zenders.
 

Reinbert de Leeuw. Uit een hele serie fotootjes waarmee ik iets wou doen wat er nooit meer van komen zal.
 

Dat Vara Laat!/Vara Live! is toch een merkwaardig slecht programma. Hier introduceert Claudia de Breij de nieuwe schaamhaarmode voor de zomer [schamel]. Of het is de nieuwe borstenlijn, want de meeste van deze mevrouwen hadden iets laten vergroten of verkleinen aan de voorkant.

De vreselijke Dolf Jansen moest dan ook per se weer met een tiet in beeld. Maar dat was me toch ook geen aparte beschouwing waard.

 
 

Mijn favoriete nieuwsleverancier omrop Fryslân bracht het altijd weer boeiende onderwerp “varkens ontsnapt”. En de brandweer er massaal achteraan dan.

 
 

Ik heb nog altijd de juiste woorden niet deze reuzenbaby te typeren.
 
 

Die vreselijke enquête die slechts illustreert hoe ons de blik ontnomen wordt op de politieke besluitvorming in Nederland.
 

Moddersex uit een of andere filmhuisfilm bij de NPS.
 
 

De Omrop weer, ditmaal op Spitsbergen.


[x]#1120 fan woensdag 9 maart 2005 @ 00:00:36


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

Ronald  op 9 maart 2005 @ 08:58:44

http://www.testbeeld.org/