All Quiet, on the Western Front

Vraagje. Waren de ministers Donner (CDA) en Dekker (VVD) ook afgetreden als er geen verkiezingen waren geweest over een maand? Voorkomen is nu dat er een kritisch kamerdebat komt over het functioneren van de regeringspartijen. Een debat dat de propagandamachines van VVD en CDA had kunnen doen stokken.

Merkwaardig toch hoe politici er steeds weer in slagen om een op zich eerbaar besluit, om consequenties te trekken uit wat er mis ging onder hun bewind, dan toch weer smoezelig maken.


[x]#2056 fan donderdag 21 september 2006 @ 14:30:19


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

Lettersoep  op 22 september 2006 @ 10:58:34

Tja, de echte schuldigen blijven toch weer zitten, zoals altijd. Ok, de burgemeester van Haarlemmermeer heeft ook zijn conclusie getrokken, maar ook dit is een politieke. De brandweer commandant? De gevangenis directeur? Zo kun je er nog wel een paar noemen. Kijk alleen maar naar het college van Haarlemmermeer, als die ballen gehad hadden, dan waren die ook opgestapt.