Dedecker | 2

Interessant aan die blufpoker tussen Dedecker en de wielrenners, is ook hun positie. Dezelfde Lefevere die nu de Belgische kiezers smeekt Dedecker te negeren, is de ploegleider van Tom Boonen. En tegelijkertijd de voorzitter van het ploegenoverleg van alle teams die meedoen in de ProTour.

Deze wielerploegen hebben afgelopen weekend besloten tot strengere maatregelen als renners betrapt worden. Zo kan een team voor een periode uit competitie gezet worden, als het te veel betrapten kent.

Dit was ook een dramatisch seizoen voor het wielrennen, ondanks dat die dopingjacht in Spanje nog altijd niet tot enige vervolging heeft geleid.

Maar goed, het zou weer eens wat anders zijn, wielrennen de schoonste sport; in de zin van meest clean.


[x]#2068 fan maandag 25 september 2006 @ 15:42:11


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden