Buienradar.nl

Het TV-journaal bracht vanochtend nog de geruststellende woorden dat het in Nijmegen pas aan het eind van de middag zou gaan regenen. Ondertussen kon iedereen op dat moment via buienradar.nl het slechte weer heel snel zien naderen. Daarmee werd het journaal een leugen, en begreep ik niet goed waarom dat item uitgezonden bleef worden.

Maar à propos buitenradar.nl. Merkwaardig is ook dat het bestaan van websites als deze pas nu tot het collectieve besef lijkt door te dringen. Zolang ik breedband heb, en dat is al ruim voor het begin van dit weblog, heb ik radarsites gebookmarkt en geraadpleegd. De informatie was er altijd al. Ergens.

In januari 2003 zette ik zo’n weer-animatie hier online. En dan interesseert het weer me nog geeneens.


[x]#2911 fan vrijdag 20 juli 2007 @ 18:06:35


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden