ipv Zomergasten


click image to play. 0.54 minutes

Had ik de afgelopen jaren nog weleens iets te melden over het TV-programma Zomergasten, is dat helemaal over. Ik zal maar niet analyseren waarom. Maar éen reden is dat er genoeg verrassende video online staat om iedere dag zelf zomergastje te spelen.

Goed, en naar de gast van vanavond wil ik niet eens kijken. Raoul Heertje heeft ooit vrij goed verwoord wat er niet deugt aan deze Bram Moszkowicz.

Tegelijkertijd zendt BBC2 vanavond vanaf 21.00 uur de herhaling uit van de Top Gear Polar Special. Over Top Gear is van alles op te merken, maar laat ik me nu maar eens beperken tot een compliment over de altijd ontstellend fraaie fotografie.


[x]#2937 fan zondag 29 juli 2007 @ 13:14:05

besibbe op eamelje.net [de nijste 10, maksimaal]:

 • CliChe | 6907/2011
 • Overwegingen | 072707/2008
 • Overwegingen | 072307/2008
 • Toegedaan Venster10/2007
 • Top Gear01/2007
 • Zapp | 1910/2006
 • Jongetjestelevisie11/2005

 • © eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden

  ien réaksje

  michael  op 30 augustus 2007 @ 21:16:39

  ik zag je stukje over BRAM MOSKOWITZ en deels vind ik het onterecht of misscien wel helemaal moet je zelf maar effe oordelen wat je ervan vind .
  moet je wel effe de moeite nemen om effe wat te lezen .

  Ik zal effe korte toelichting geven van waar ik me bezig mee houdt samen met vele mensen met mij en elke dag komen er mensen bij !!!!

  Wij zijn op dit moment bezig met justitie , justitie is dit moment zwaar verziekt en van recht en democratie kan je allang niet meer spreken .

  Er zijn een aantal mensen van justitie die zch bezig houden met SEX MET KINDEREN en daar is bewijs voor er zijn 6 mensen die zo wille opdraven om te getuige .

  Maar wat is het geval JUSTITIE wil niet dat deze feiten boven water komen , omdat er veel meer aan de hand is dan alleen kinder misbruik daar komen nog wat andere zaakjes bij kijken namelijk wapenhandel drugs en afpersing en zo als het lijkt zijn er ook mensen om het leven gebracht !!!!!!!!

  zijn 4 mensen die aanklacht deden bij justitie en daarna uit het leven zijn gestapt !! TOEVALLIG

  Dit zijn niet de mensen die op straat voor de politie werken MAAR de mensen op de rechtbank .

  En het blijft niwet bij de rechtbank maar komen nog wel meer mensen bij kijken die ons land besturen .

  Goed voorbeeld is dus ook een man die onderzoek doet naar gif in nederland en hoe daar mee wordt omgegaan , deze man trekt aan de bel bij de overheid waar hij de wanpraktijken op tafel gooit en het gevolg is dat hij aangeklaagd wordt .

  HEEL bizar deze man wil de medeburger bescheremn tegen de zwaarte gifsoorten !!

  Deze man heet Ad van ROOJ kan je zo lading artikelen op google vinden .

  Nog effe terug te komen op Bram Moskowitz , okay hij verdedigt een crimineel en das natuurlijk appart MAAAR waarom wil justitie hem de grond in trappen ???

  De reden is dat Holleeder veel van de wandelgangen weet van de justitie waardoor als Bram zijn gang laten gaan er zeer BIZARRE zaakjes aan het licht komen die het daglicht niet kunnen verdragen en het hele rechtsysteem door wordt gelicht PUINHOOP dus en dan gaat het niet om 1 persoon maar om stuk of 40 personen !!!

  Dus ze doen er alles aan om hem onderuit te halen en dat is goed gelukt met medewerking van de media , MEDIA STAAT IN DIENST VAN DE OVERHEID

  Het is in nederland een grote teringzoooi , maar goed dat zul je wel lezen in de volgende linkjes die ik hieronder voor je neerzet !!!!

  Dit linkje gat over sexueel misbruik door een van de mensen van justitie waar ik zelf heel veel tijd in stop om deze info te verspreiden kijk maar effe >>>>

  http://zapruder.nl/forums/viewthread/8721/

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/464/demmink-op-veel-meer-punten-crimineel.html

  het is effe leeswerk maar het is echt te bizar voor woorden EN HIJ LOOPT NOG STEEDS VRIJ ROND

  en dan hebben we nog dit linkje dit gaat over de nederlandse aivd tot met koningshuis wapenhandel
  pim fortuin theo van gogh enz enz echt heel bizar en op waarheid berust !!!!

  http://www.stelling.nl/followup/

  en dan nog de wandelgangen van justitie die al deze mensen heeft benadeeld dus OM MAAR TE ZEGGEN GENAAID

  http://www.sdnl.nl/popup.html

  jemoet maar effe kijken en als je wilt heb ik nog veel meer informatie !!!!

  Ben wel benieuwd naar je reactie ???
  zou prettig zijn dat je effe mailtje terug stuurd , anders krijg ik beetje gevoel dat ik voor niks aan het typen ben geweest !!!!

  okay prettige avond groetje s michael