Boe

Ik vind het gebruik van Internet Explorer een straf, dus gaan er maanden voorbij zonder dat ik via die browser websites bezoek.

Als het gebruik van Internet Explorer 6 en eerdere versies morgen verboden werd, zou het merendeel van de serieuze webontwerpers ook opgelucht ademhalen. Die browser houdt zich niet aan de afspraken. Die browser maakt sommige ontwerpen domweg onmogelijk.

Alle software is troep, maar het spul van Microsoft is nog net even erger. Dat is arrogante troep. Trash with an attitude. Microsoft probeert altijd zijn eigen net wat afwijkende versies van softwarestandaarden op te dringen aan de wereld, en die standaarden zijn altijd matig ontworpen, onhandig in gebruik, en topzwaar, omdat er altijd functies inzitten die 99,999% van de gebruikers nooit nodig zal hebben.

Dus ziet mijn boeklog er op het moment niet goed uit in Internet Explorer. Omdat die soms blijkbaar hikt als het ene blokelement op een webpagina over een ander blokelement valt. Zoals een plaatje over een blockquote. Maar ik heb geen zin uit te zoeken waarom die troep rotzooi maakt.


[x]#3009 fan zondag 2 september 2007 @ 15:20:27


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden