Britney


Britney Spears

Terwijl Martin Bril meldt nog elke dag nieuwgierig te zijn naar hoe het gaat, met Britney Spears, heeft bij mij de vermoeidheid allang toegeslagen. Nieuws over beroemdheidjes interesseert me niet, hoe treurig hun leven inmiddels ook verlopen mag. Boeiend is alleen nog hoe de media met het gegeven omgaan, maar de interesse daarvoor is al klinisch professioneel.

Het enige voordeel aan de celebrity-cultuur van het moment, is dat er soms heel aardige parodieën op verschijnen. Zo heeft de jongen van Planethiltron.com reeksen foto’s bewerkt van hoe beroemdheden eruit zouden zien als zij in de plattelandsstaat Oklahoma zouden wonen. Helaas is zijn site offline. Daarom moet ik wel linken naar profiteurs die zijn goede werken ten eigen ere uitbaten.

Dat parasiteren is een ander aspect van de hedendaagse mediacultuur. En ja, ik weet ook mij daar schuldig aan te maken nu.


[x]#3445 fan donderdag 13 maart 2008 @ 14:16:50


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden