Overwegingen | 0524

Kleurenblinde leerlingen kunnen een bijzitter krijgen, bij de onderdelen van het centraal schriftelijk eindexamen waar hun handicap moeilijkheden veroorzaakt;
Gezellig;
Ik ben jaloers. Is er toch iets verbeterd in het onderwijs sinds ik het opgelucht verlaten mocht. De moeilijkheden alleen al die ik had indertijd om uit te leggen dat bij een practicum scheikunde sommige indicatorkleuren niet zo geschikt waren voor mij;

Abram de Swaan kreeg deze week eindelijk de P.C. Hooft-prijs uitgereikt, en ik heb daar tot nu toe in alle toonaarden over gezwegen, na eerder dit nog zo veel aandacht te hebben geschonken aan het werk van de man;
Zo zat hij bij het radioprogramma Kunststof;
En de Wereldomroep heeft een interview;
Verder vond ik nog een podcast [mp3] in mijn archief over zijn boek Bakens in Niemandsland;
Maar ook op eamelje.net kwam hij al veel vaker langs;

Moet ik al ingaan op het Balco-schandaal, of pas als de rechtbank tot uitspraken komt? Punt is dat zo veel Amerikaanse atleten voorzien werden van designerdoping dat met terugwerkende kracht alle uitslagen van de kampioenschappen tussen 1998 en 2004 kunnen veranderen;
Michael Johnson kan zijn zo maar éen van zijn gouden Olympische medailles kwijtraken, omdat teamlid Antonio Pettigrew klant bij Balco was;

NRC-Handelsblad begint een aparte boekwebsite, die in opzet en met zijn aangekondigde nieuwe rubriekjes behoorlijk lijkt op wat The Guardian al een jaartje of wat aan boeken doet;
Niet dat ik klaag;


[x]#3613 fan zaterdag 24 mei 2008 @ 13:43:53