Overwegingen | 1024

Ergens in Engeland is er een meteoroloog die zeker weet dat het deze winter erg koud gaat worden. Voorjaar, zomer, en herfst van 2008 volgen hetzelfde patroon als die in 1962. Waarop toen de koudste winter van de hele eeuw volgde;
In Nederland ondertussen weet het Planbureau voor de Leefomgeving zeker dat de kans op een elfstedentocht kleiner dan ooit is. Eén keer in de achttien jaar op zijn best;

Enfin, iedereen praat over het weer, maar niemand doet er wat aan; zoals het woord luidt;

Ondertussen wil een gedeputeerde van de provincie Friesland dat de domeinuitgang .frl wordt geclaimd;
Afgezien van de vraag of ICANN ooit aan de regionale top level domainnames wil, zie ik ook nogal wat andere problemen. Welke internetwinkel zal zichzelf tot provinciaal bedrijfje willen degraderen, bijvoorbeeld?
.frl is niets;
Bovendien gaat standaardisatieorganisatie ISO over de naamgeving van landen en gebieden. Het kan goed zijn dat ISO in reactie gewoon dezelfde afkorting voor de provincie gebruikt als voor de taal, en dat wordt dan .fy;

Just how stupid are we?

Television has played a leading role in the decline of the party system and is responsible for the superficiality that marks so much of modern American politics. After contributing to the dumbing down of American politics the media now are in the position of expressing shock-shock!-that a person with Palin’s thin resume but enticing personality goes over well with the American public. This is the height of hypocrisy. Perhaps if they stopped focusing on the candidates’ personalities the voters would too.

Ultimately, you get the media you deserve. And the media are merely reflecting the concerns of the public. If the public wanted to discuss issues we’d be discussing issues all the time.


[x]#4535 fan vrijdag 24 oktober 2008 @ 12:17:06

besibbe op eamelje.net [de nijste 10, maksimaal]:

  • .frl | nu voor elk beschikbaar02/2015
  • .frl | 408/2012
  • .frl | 301/2012
  • .frl10/2008

  • © eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden