Overwegingen | 1205

Microsoft Word heeft iets tegen schrijversnamen. Of ik moet Word een diep psychologisch inzicht toeschrijven in hoe ik boeken verorber;
Rushdie werd Rosbief, volgens de automatische spellcheck;
Naipaul wordt Nasibal;

Chomsky reageerde op de verkiezing van Obama;

De carrières van sporters hebben nooit lang geduurd — het is al uitzonderlijk als iemand twee Olympische Spelen meemaakt;
Al duiken er de laatste decennia wel steeds vaker sporters op die tot ruim na hun veertigste doorgaan;
Maar Tia Hellebaut [30] stopt. Ineens. Dat is Nederland klein nieuws. Bij de Belgen, die de gouden Olympische medailles gewonnen sinds de Tweede Wereldoorlog zowat op de vingers van éen hand kunnen tellen, laat haar afscheid een immense leegte achter;

En toen werd het toch nog pakjesavond. Omdat al mijn lopende bestellingen vandaag ineens werden thuisbezorgd — toen ik niet thuis was natuurlijk, en daarom eerst nog alle buren af moest die iets in ontvangst hadden genomen;
Eén voordeel aan de goedkope pond: ik weet soms zelf niet meer wat ik allemaal besteld heb;
Eén nadeel aan de goedkope pond: niet alle boeken die ik laat komen, zijn de moeite van het lezen waard;


[x]#4875 fan vrijdag 5 december 2008 @ 15:10:42