Citaat van de dag | 0616

Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat een computergebruiker bij actief computergebruik de spatiebalk gemiddeld 669 keer per uur aanraakt en dagelijks met zijn vingers tot 32 kilometer aflegt!

Persbericht Microsoft

Microsoft wekt het RSI-spook weer tot leven — terwijl dat toch al jaren niet meer gesignaleerd was. Maar toch, 32 kilometer per dag, typen mijn vingers nu in.

Hoe lang zal de tekst zijn die ik lees op een dag; niet handig in een boek gepropt, maar achter elkaar gezet? Al zulke statistieken zijn toch ook onnozel, op de keper beschouwd.


[x]#5957 fan dinsdag 16 juni 2009 @ 10:48:17


© eamelje.net 2001-2018. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

mIKe  op 17 juni 2009 @ 11:15:13

Ik kom aan 6 tot 10 duizend toetsaanslagen per dag, zojuist even in de statistieken geloerd van Workrave, een tooltje waar ik inmiddels niet meer zonder kan, want ja, ik ben dus wel zo iemand met kwetsbare armen. Mijn muis legt ongeveer 500 meter af. Als er van al die toetsaanslagen zo’n 8 keer 669 keer de spatiebalk wordt aangetikt, dan blijft er verdomd weinig over voor de rest. Conclusie: óf Microsoft óf ik verkoop voornamelijk gebakken lucht.