Alles wat ik van computers weet, weet ik om wat er met computers misging

Alles wat ik van computers weet, weet ik om wat er met computers misging. Dit geeft een wat merkwaardige basis aan mijn inzicht; dat is voornamelijk gevormd onder stress.

Dus was het opvallend rustgevend om eens in de verloren uurtjes een oude laptop onder handen te nemen, en die van een moeizaam lopende Windows XP-machine te transformeren tot een snel sprintende Windows 2000-bak. Werkte misschien niet alles in éen keer perfect — mede omdat zelfs de fabrikant niet de goede drivers online had staan. Deed ook dat er niet heel veel toe.

Het beste gereedschap doet tijdens het gebruik vergeten dat het gereedschap is. En zo’n machine heb ik er nu dus hopelijk bij.


[x]#6559 fan zaterdag 12 december 2009 @ 19:36:16


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden