Cie. Davids | 5

Het heeft slechts vijf weken geduurd, en nu al is het Rapport Commissie van Onderzoek Besluitvorming Irak volledig onschadelijk gebleken. Zoals ook te voorspellen was, vrijwel direct na de presentatie.

Het CDA onder leiding van Jan Peter Balkenende is onfeilbaar en dit ook altijd geweest. Waag dat niet te betwijfelen. De partijen die met het CDA geregeerd hebben, of dit nog doen, houden hun mond. Want ze willen een volgende keer weer in het kabinet. En zo sukkelt het zootje door.

Sij comen bij paren,
Om te vergaren,
In den Haegh.
Sij sijn ‘er so graegh.
Sij drinken een glas,
Sij pissen een plas
En laten de saak soo als hij was.
Sondaghs absent,
Maandaghs in ’t Logement,
Dinghsdags present
Woensdaghs compleet
Donderdaghs niet gereet,
Vrijdaghs niets gedaan,
Saterdagh na huijs gegaan.

Anonymus, 1716/1717


[x]#7211 fan woensdag 17 februari 2010 @ 10:20:46


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden