Een kabinet vol lichtgewichten is dood, leve het volgende nitwitkabinet

Zo ik al enige vreugde zou voelen voor de val van het vierde kabinet Balkenende, dan wordt die behoorlijk getemperd door twee gedachten.

Gezien het talent aanwezig in de Tweede Kamer en in Balkenende IV lijkt me de kans nihil dat een volgende kabinet beter zou zijn. Mogen ze in Den Haag nog blij zijn dat er mensen op ze willen stemmen.

En omdat er binnen 83 dagen nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven, zullen de komende drie maanden een overmaat aan politieke propaganda brengen. Waartoe de nieuwsmedia zich met graagte zullen lenen. Ook al vertelt elke politicus dan telkens aantoonbaar leugens, omdat in Nederland altijd coalities regeren, en niemand ooit zijn zin krijgt.


[x]#7224 fan zaterdag 20 februari 2010 @ 11:12:23