Citaat van de dag | 0819

Angst en jaloezie zijn niet bepaald de ingrediënten die een moderne economie in een veranderende wereld nodig heeft. Zo’n economie zou adaptief, creatief, gastvrij en speels moeten zijn. Zo’n samenleving zou moeten investeren in duurzaamheid en vernieuwing. Zo’n economie zou de elite moeten koesteren, ook als die uit het buitenland komt. Op zo’n land zouden de inwoners – ongeacht herkomst – trots moeten zijn. Het kabinet en zijn gedoogpartner stralen echter het tegendeel uit: kneuterige kleinzieligheid en in zichzelf gekeerde dommigheid.

Arjen van Witteloostuyn, ‘De economische onnozelheid van Geert Wilders’


[x]#9159 fan vrijdag 19 augustus 2011 @ 22:15:39


© eamelje.net 2001-2018. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

Gelkinghe  op 20 augustus 2011 @ 09:50:38

Prima stuk. Bedankt voor het attenderen!