DSC-P1
illustratie van week 11

In de elfde jaargang de constatering dat er vele plannen waren voor het weblog die een zachte dood gestorven zijn. Zo was er vanaf het begin van eamelje.net het idee dat ik meer moest doen met beeld.

Dus kwam er een dure digitale camera. En in mijn gretigheid vergat ik mijn normale vuistregel om nooit het eerste model uit een nieuwe lijn producten te kopen. De klant wordt dan namelijk ook tester, of beter proefkonijn, voor de fabrikant. Mijn Sony DSC-P1 had vele problemen, zo zat er een duidelijke vertraging tussen het nemen van een foto en het vastleggen daarvan. Maar het vervelendst was nog wel dat het ding twee keer terug moest naar de maker om fundamentelere storingen.

Toch heb ik er nog een foto mee gemaakt die tien jaar later een talkshow op televisie zou halen.


[x]#9943 fan zondag 18 maart 2012 @ 11:38:17