Citaat van de dag | 0212

Laat ze maar failliet gaan . Liever vandaag dan morgen. En dat geweeklaag over het straks nog treuriger winkellandschap? Ik vond in tijden van hoogconjunctuur V&D tussen de toen bloeiende middenstand al een treurige grijze vlek van onvermogen. En dat reddingsplan? Uitstel van executie. Het is te laat Er is geen geld meer voor een drastische verandering van winkelformule. Als ze die al zouden kunnen verzinnen Laat het doek vallen . Laat de laatste directeur het licht uitdoen. Geef anderen de kans. Of het nu een poptempel annex party centrum wordt. Een overdekte markt Een speelpaleis voor kinderen. Een universele vintage hal. Een kijk-voel-pas store van Bol.com. Of dat Action de hele handel overneemt.

F. Pels, ‘Het wordt steeds leuker zonder V&D’


[x]#11683 fan donderdag 12 februari 2015 @ 16:22:37


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden

ien réaksje

Gelkinghe  op 12 februari 2015 @ 21:31:20

Miskende reclameman haalt gram.