Citaat van de dag | 1003

Hondenlosloopgebieden zouden plekken zijn waar een ‘verkrachtingscultuur’ hoogtij viert; mannen zouden van hun ‘transfobie’ afkomen en meer openstaan voor feministische waarden als ze zichzelf vaker met dildo’s anaal zouden bevredigen; het zou goed zijn om meer lichamen van dikke mensen te tonen als alternatief voor bodybuilding – het is slechts een greep uit de bizarre claims die welwillend door de redacties van vooraanstaande publicaties werden ontvangen.

‘Reeks hoaxes laat problemen in geesteswetenschappen zien’


[x]#14565 fan woensdag 3 oktober 2018 @ 16:19:33


© eamelje.net 2001-2018. Alle rechten voorbehouden

eamelje sels

XHTML: In bytsje HTML is tastien: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>