Citaat van de dag | 1114

ik heb het over redacties die ergens een ridicuul bericht lezen en denken: dat verdient een miljoenenpubliek. Over programma’s die mensen de maat nemen vanwege hun aandachttrekkerij, terwijl dat nou juist de enige reden is dat ze überhaupt zijn uitgenodigd. Als Dave Roelvink vandaag midden op het Leidseplein een hondendrol met pindasaus eet, kan hij kiezen in welk programma hij erover wil komen vertellen. Dan zal hij, naast alle gratis reclame voor een nieuwe cd of een nieuw programma, ook een stevige vermaning krijgen. Dat kun je cynisch noemen, of lui, of hypocriet. Het is hoe dan ook ontzettend spijtig.

Frank Heine, ‘Dat Ratelband weer vol in beeld is, is de schuld van redacties’


[x]#14702 fan woensdag 14 november 2018 @ 23:09:41


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden